AdSense

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΛΤΟ: ΜΟΔΑ 2013
.
 Μοντέρνα  γυναικεία παλτό από τη συλλογή το 2013 συνεχίζουν να κατακτούν πασαρέλες του κόσμου. Και, φυσικά, οι κυρίες θέλουν να ξέρουν τι στυλ, τι υφάσματα και τι χρώματα είναι συναφείς κατά το τρέχον έτος.

   Τάση για το 2013 είναι οι πιο θηλυκές σιλουέτες, αν και παραδέχονται οι διάσημοι σχεδιαστές και τολμηρή ερμηνεία της εικόνας, όπως για παράδειγμα κοντό παλτό-σακάκι, το μήκος του οποίου δεν φτάνει τη μέση.


   Μοντέρνα σχέδια παλτό 2013

    Για τις κοπέλες, με τέλεια φιγούρα και μακριά πόδια δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη η εντοιχισμένη σιλουέτα - μια μορφή που τονίζει το στήθος και τους γοφούς. Αντικατέστησε με σιγουριά το αντρικό "τραπέζιο" και το ορθογώνιο σχήμα, που ήταν τόσο συναφείς πέρυσι.

    Στη μόδα είναι επίσης παιχνιδιάρικα αλλά κομψά μοντέλα, πολύ κατάλληλα για τις νέες και ενεργές κοπέλες.

   Ελαφριοί, πετούμενα  παλτό που φέρουν στυλ demi-season του 2013 τέλεια συνδυάζονται με φανταχτερές τσέπες, πολύχρωμα στολίδια, ασυνήθιστα κομμένα μανίκια, σχεδιασμένα κουμπιά και βρόχους. Αυτά τα παλτά επεκτείνουν σε μεγάλο βαθμό το εύρος των δημιουργικά ευδιάθετες λάτρεις των γυναικείων ενδυμάτων .

    Στα ανώτερα επίπεδα του βάθρου της μόδας 2013 - παλτό σε στυλ oversize (oversize είναι στυλ με το οποίο φορούν  πράγματα μεγαλύτερου μεγέθους). Αυτά τα παλτό εξαιρετικά ταιριάζουν στις κοπέλες που εκτιμούν την ελευθερία και την άνεση, επειδή είναι προσαρμοσμένα στην ελεύθερη μορφή. Για παράδειγμα, οι αποκλίνουσες κάτω, και συνδυασμός των διαφορετικών δομών των υφασμάτων αρέσει στον Oscar de la Renta, και φανταχτερά μανίκια διπλής όψης μπορούμε ευχάριστα να παρακολουθήσουμε στο brand "Aganovich"

    Ασυνήθιστα μανίκια-φανάρια του γυναικείου παλτό αντιπροσωπεύουν τέτοια αστέρια του κόσμου όπως Burberry Prorsum και Balenciaga.

    Οξεία συναφείς επίσης είναι παλτό-μπέρτα, τα οποία φέτος είναι η κάρτα του Altuzar και Burberry Prorsum.


   Τα πιο μοντέρνα χρώματα των γυναικείων παλτό της άνοιξης του 2013

    Η πλούσια γάμμα χρωμάτων των παλτό του 2013 μας δίνει χαρά με τη λάμψη της. Για παράδειγμα, Valentino μας ευχαρίστησε με έντονο κόκκινο στην ανοιξιάτικη συλλογή του τρέχοντος έτους. Επιλέγοντας υφάσματα, προτίμησε  φαντασιακό jacquard.

    Από ασυνήθιστες αποχρώσεις φέτος την άνοιξη θα είναι έντονα μοντέρνα πορτοκαλί και κίτρινο ηλιόλουστη, το μελή. Αυτά τα χρώματα μπορεί να είναι ματ ή γυαλιστερά, όπως στον Burberry, ο οποίος έκανε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της ανοιξιάτικης συλλογής του κάτω από το στήθος.

    ¨Όμως τα βασικά χρώματα της γκαρνταρόμπας εξακολουθούν να είναι τα κλασικά: πράσινο μπουκαλιού, γκρι, μαύρο και σκούρο μπλε αποχρώσεις. Τα πιο φωτεινά χρώματα στο ύψος της 
 μόδας - μπεζ και λευκό.
  


  Και οπαδοί του "Leopard" στυλ δεν θα στεναχωρηθούν καθόλου. Τέτοιο στιλ παρουσίασε στις πασαρέλες μαέστρο της βιομηχανίας μόδας Mark Jaco. Καταπληκτικές διαβαθμίσεις και αντίθετες μεταβάσεις δεν θα βαρεθεί ματιά, δημιουργώντας μια υπέροχη εικόνα του ανοιξιάτικου γυναικείου παλτό της 2013.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου